Treningskonkurranse med Myworkout 🏆

29.09.2020

Her finner du svar på alt du måtte lure på angående treningskonkurranse med Myworkout GO 👇

1. Hvordan blir jeg med i konkurransen med jobben min?

Før konkurransen starter får du tilsendt en Epost/SMS  fra din lagleder med en invitasjon via en lenke. Denne invitasjonen er personlig og sørger for at du blir med på riktig lag i konkurransen.

2. Når du trykker på lenken skjer følgende:

 1. a) Hvis du ikke har appen installert på telefonen din, åpnes nedlastingssiden for Myworkout GO. Her laster du ned appen.

  b) Hvis du allerede har appen installert på telefonen din åpnes appen direkte. Da vil du kunne se laget ditt i appen. Konkurransen kommer til syne i appen når den er i gang.
 1. Få premium utgaven av din app ved å følge linken som er delt av din arbeidsgiver tidligere.
 1. Aksepter at din bruker knyttes til din arbeidsgiver. Skulle du ikke bli spurt om å akseptere, gå tilbake til lenken du fikk på epost/sms og prøv på nytt  🔙
 1. Sjekk nok en gang at du får opp laget ditt ved å gå til profil-fanen i appen (tredje fra venstre). Hvis laget ditt ikke dukker opp, ta kontakt med oss på support@myworkout.no, så vil vi hjelpe deg.

. .

3. Jeg har vært med i konkurranse før og skal bli med igjen 

 1. Du vil få en ny invitasjon fra din lagleder til ny konkurranse noen dager før konkurransen starter.
 2. Sjekk at du er i riktig lag. Hvis ikke, gi beskjed til din lagleder eller til oss på support@myworkout.no 
 3. Kom i gang med poengsankinga 💪 

4. Hvordan er konkurransen lagt opp? 

I konkurransen er alle deltakere fordelt på lag som kjemper om å samle treningspoeng. Konkurransen består av ukeskamper som ditt lag kan vinne 🏅Hver søndag ved midnatt summeres lagpoengene og en ukesvinner kåres. Treningsøkter som ikke er lagret innen søndag inneværende uke blir ikke tatt med. Deretter nullstilles poengene og en ny ukeskamp starter. Vinneren av konkurransen kåres til slutt basert på beste gjennomsnittlige rangering i alle ukeskampene.🏆 Konkurransen starter: (Dette blir vi enige) og slutter: (anbefalt varighet 4 til 10 uker)

5. Hvordan samler jeg poeng i konkurransen?

Du får poeng for treninger som registreres i Myworkout GO appen. Du kan gjøre det på følgende måter:

 • Du kan bruke Myworkout GO appen til å gjennomføre treninger.
 • Du kan etterregistrere treninger i Myworkout GO appen. For at poengtavlen skal holdes oppdatert i løpet av uken vil du kun få poeng i konkurransen hvis økten er registrert innen 24timer etter at treningen er fullført.
 • Du kan koble til din Garmin-, Fitbit- og Polar-konto slik at disse treningsøktene automatisk blir synkronisert til Myworkout-kontoen din.

Er du på et lag med færre deltakere enn konkurrerende lag? Ikke bekymre deg, det vil legges til utjevningspoeng basert på hvor mange færre medlemmer laget har. Disse omtales som “handikappoeng”.

6. Hvordan blir poengene regnet ut?

Du får 1 poeng per treningsminutt som registreres i Myworkout GO. For at du skal få god framgang, må du trene i høy nok intensitet, lenge nok til at hjertet får effektiv trening. Vi vet at 4×4-intervaller oppnår dette, derfor får du 4 poeng for hvert minutt av dragene i en 4×4-økt registrert med Myworkout GO. Hvis du ikke vil trene 4×4 men likevel vil trene med høy intensitet, vil du få 4 poeng for hvert HIT-minutt du registrerer i aktivitetsmåleren.

Det er satt en øvre grense på 120 poeng per deltaker per dag. Når denne grensen nås må du vente til neste dag for å samle flere poeng til konkurransen.

Eksempel:

En 4×4 intervall: 6 minutter oppvarming, 9 minutter aktiv pause og 3 minutter nedvarming = 18 poeng for moderat intensitet. 16 minutter høy intensitet = 16×4 =  64 poeng. Til sammen 82 poeng.

7. Hva kan jeg registrere som trening?

All trening kan registreres. Hvis kategorien for treningen du har gjennomført mangler, kan du enten bruke aktivitetsmåler-funksjonen eller etterregistrere og fortelle hva slags aktivitet du har gjort.

Som en tommelfingerregel bør du kun registrere aktiviteter som gjør deg så svett at du normalt ville ha brukt treningsklær. Men hvis du har noe som hindrer deg i å yte normalt, som et vondt kne eller smerter i rygg, så registrerer du treningen du klarer.

8. Hva er nytt i appen?

Takk for at du leste helt hit 🤗 Det er viktig å få med seg grunnkunnskapen før man tar tak på nyhetene: 

 • Appens aktivitetsmåler kan nå evaluere intensiteten din og gi deg poeng slik som de standardiserte 4×4 programmene 😲 Les mer her  👈
 • Koble gjerne til en pulsmåler ❤️ (må være et belte) 
 • Myworkout Go + Apple Watch = SANT. Les mer om det her 👈