Integrasjon for Garmin og Polar rett rundt hjørnet

29.05.2019

Den siste tiden har det vært jobbet med integrasjon for tredjepartsapper, og om kort tid vil dette være ute for alle våre kunder med premiumversjon av Myworkout GO. Først ut er Garmin og Polar.

Synke treningsøkter

I første omgang kan du synke treningsøkter som er gjort med Garmin og Polar, og på sikt vil vi også analysere dataene. Når du har koblet til din tredjepartsappkonto vil aktivitetene automatisk bli lagt til i aktivitetsloggen i Myworkout GO, begrenset til de siste 30 dagene. OBS! For de som bruker Polar er det kun aktivitet etter tilkobling som kommer med i aktivitetsloggen.

Du vil automatisk få treningspoeng for aktiviteter som synkes til aktivitetsloggen, men det vil være noe begrenset med informasjon om treningene i starten. Vi jobber fortløpende med forbedringer som vil komme i senere versjoner av appen.

Neste ut er Fitbit

Videre jobber vi nå med å få til integrasjon med Fitbit, dette vil være på plass før utgangen av juni 2019.

Slik får du tilgang

For å få tilgang til integrasjon med tredjepartsapper trenger du den nyeste oppdateringen av appen. For noen er oppdateringen allerede tilgjengelig, og for andre er det rett rundt hjørnet (fra uke 23 3. – 9. juni 2019).

iOS og Android: Versjon 2.20.0 eller nyere – fra uke 23 3. – 9. juni 2019

God trening!